Bëhu pjesë e ekipit tonë! Apliko tani!

Pozita: Hulumtues i tregut/intervistues

Po kërkojmë njerëz entuziastë dhe punëtorë për t’iu bashkuar ekipit tonë. Bambus Group është kompani e pavarur e hulumtimit të tregut, e themeluar në vitin 2014 në Prishtinë. Jemi të lokalizuar në 8 qytete të Kosovës, përkatësisht në Prishtinë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Vushtrri, Lipjan, Drenas dhe Pejë. Shërbimet tona janë të çertifikuara ndërkombëtarisht dhe ofrohen për tregun evropian dhe global. Ekipi ynë ofron shërbime në më shumë se 20 gjuhë dhe në 6 industri.

A dëshironi të jeni njëri prej tyre? Jemi të lumtur t’ju mirëpresim! Klikoni KËTU për të mësuar më shumë për këtë mundësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *